Wie ben ik

0B44B0B4-8C47-4577-BF97-985CBA07CD3C

Wie ben ik

Mijn naam is Frank Waanders en heb een groot gedeelte van mijn werkbare leven gewerkt binnen de Koninklijke Landmacht bij de operationele onderdelen.

De laatste 15 jaar heb ik hoofdzakelijk werkzaamheden verricht in het personeelsdomein.

Met opgedane ervaringen van uitzendingen, vele maanden van huis en vooral de vele malen dat je weer deel ging uitmaken van een nieuwe werkomgeving, was de basis gelegd dit te delen als mensenmens.

In de recente periode heb ik ook de opleiding tot mediator gevolgd met daarin de specialisatie arbeidszaken. Daarnaast heb ik interne en externe trainingen op het gebied van bemiddeling en coaching mogen volgen. En om die vaardigheden civiel op peil te houden verricht ik bemiddelingsgesprekken voor wijkkracht.

Deze organisatie is in 5 gemeenten in Twente werkzaam die mensen ondersteund of adviseert als zaken in de straat/wijk niet goed gaan en mensen daar zorgen over hebben. Kort gezegd wijkbemiddeling, straat mediation.

Als individu maak je bijna altijd deel uit van een groep en heb je daarin een positie. Ik wil graag mensen hun innerlijke kracht laten vinden. Niet door te vertellen wat jij moet doen of hoe jij moet denken. Ik deel mijn ervaringen, de overwinningen en de tegenslagen. Ik help je jou het beste door te laten zien wie ik ben. In mijn menselijkheid en kwetsbaarheid.

Missie

Samen werken waarin iedereen gehoord wordt en er toe doet!

Visie

Elk team heeft zijn sterspelers, maar weten alle teamspelers dat in het team en hoe vinden ze elkaar? De kunst van het verbinden.